GreenFund Holland duurzaam investeren

Nieuwsbrief april 2020

groen en duurzaam project

Beste lezer,
Het virus heeft op iedereen een enorme impact. We denken aan mensen die geïsoleerd zijn geraakt, iemand moeten missen, zich inzetten voor een ander of werken in een vitale functie. We wensen ieder dat hij de rust en kracht vindt om zich er goed doorheen te slaan en er te kunnen zijn voor de ander. 

Op onze Facebook en Instagram houden we jullie graag op de hoogte over de ontwikkelingen van GreenFund Holland in deze periode. 

Heb je een vraag of opmerking? Wij zijn elke werkdag bereikbaar via 072 202 90 20. 
Team GreenFund Holland.

Projecten

groen en duurzaam project

ORFI-FOOD producten

ORFI Food Ingredients zet innovatieve food ingredients in de markt, die bijdragen aan verduurzaming en voedingsmiddelen gezonder en lekkerder maken. Dit kunnen ze mede doen door de crowdfundingactie van GreenFund Holland.

Op de foto één van de producten die wordt gemaakt door ORFI-Food Ingredients. In dit product zitten de VEGA-POPS tomato en de vega coatings beet root (rode biet) verwerkt. Hierdoor is er minder vlees nodig en bovendien smaakt het lekkerder! Het product ligt in de schappen van Albert Heijn, oppassen dat het niet gehamsterd wordt.

Bekijk het hele project van ORFI-FOOD Ingredients op
 onze website

groen en duurzaam vakantieverblijf

Zeeuwse klei bouwt verder

Wij vinden het leuk om wat positieve berichten van Zeeuws klei met je te delen. Wij lazen onderstaand bericht op Facebook;

Gelukkig zijn wij gezond en wel en kunnen wij lekker doorwerken. De badkamer wordt prachtig. Ondertussen wordt het installatiewerk afgemaakt, o.a. voor de watervoorziening voor keuken en douche en luchtventilatie per kamer aangestuurd. De vloer is daarna verder geïsoleerd en dicht gemaakt. Momenteel wordt het 1000 liter warmwaterbuffervaat geïnstalleerd. Hierin slaan we water op wat verwarmd wordt door zonnepanelen, waarmee we een groot deel van onze woning zullen verwarmen. Dit doen we door het warme water via leidingen in de muren van de buitenschil van de woning te laten circuleren.

Lees meer op onze website.

Nieuws

duurzame financiering

“Let’s flatten this curve too”

Laten we ‘flatten this curve’ ook toepassen op de klimaatcrisis. In deze tijd zijn we ons nog meer bewust van het belang van Klimaatverandering. Laten we de kans grijpen om duurzame maatregelen versneld door te voeren! Online werken, minder reizen, dichterbij huis blijven, minder spullen kopen. Het kan!

Stay home, stay safe.

duurzaam sparen

Verduurzamen in deze periode

Ook nu kijken wij hoe we de wereld een stukje groener kunnen maken. We zijn daarom nog steeds op zoek naar bedrijven/ondernemers die hun bedrijf willen verduurzamen. 

We snappen dat er in deze periode misschien vragen zijn over de situatie of over andere dingen. U kunt altijd bij ons terecht met uw vragen.

Maail naar info@greenfundholland.nl,
of bel naar 072-2029020.