GreenFund Holland

Duurzame samenwerking Gulpener Bierbrouwerij – GreenFund Holland

De meest duurzame bierbrouwer Gulpener gaat een langdurige samenwerking aan met het meest duurzame crowdfunding platform GreenFund Holland.

Duurzaam crowdfundingplatform GreenFund Holland neemt activiteiten Greencrowd over

Duurzaam crowdfundingplatform GreenFund Holland neemt activiteiten Greencrowd over

Duurzaam crowdfundingplatform GreenFund Holland neemt activiteiten Greencrowd over! Per heden heeft GreenFund Holland de activiteiten van het duurzame Crowdfunding platform GreenCrowd overgenomen.

Duurzaam investeren in groen?! Zeker doen!

Duurzaam ondernemen en geld overhouden

Op het dak van de showroom zijn 150 zonnepanelen geplaatst, met een opbrengst van zo’n 35.000 kW per jaar. Het eigen gebruik van elektriciteit wordt hiermee naar verwachting volledig gecompenseerd. “Het complete systeem levert een jaarlijkse kostenbesparing van zo’n 13.000 euro op. Hiermee wordt vijf jaar lang de rente en aflossing aan de deelnemers betaald”, vertelt Joop van der Steen. Het leningbedrag voor Van der Steen is 57.000 euro met een jaarlijkse termijn van 13.000 euro. Joop: “Na aanmelding bij GreenFund Holland is te zien hoeveel rendement het oplevert. Niet alleen in geld, maar ook in bespaarde CO2-uitstoot, duurzaam opgewekte energie of besparing van afval.”