GreenFund Holland duurzaam investeren

Nieuwsbrief februari 2020

Groen investeren

Beste lezer,

We zijn deze maand goed begonnen, met een zeer geslaagde borrel. We hebben veel leners en investeerders ontmoet en ideeën mogen uitwisselen.
Een impressie van deze middag vind je verderop in deze nieuwsbrief. Ook kun je de presentatie die Jaco Leijdekker tijdens de borrel gaf (nogmaals) bekijken.
Het is mooi om te zien dat er zo veel mensen zijn die samen met ons willen bijdragen aan een groene, duurzame wereld. Samen maken wij écht een verschil!
Daarom delen wij ook graag de resultaten van onze crowdfundingsacties. Lees je mee wat wij samen al hebben bereikt?

Ook op onze Instagram en Facebook pagina posten wij regelmatig leuke nieuwtjes, resultaten of berichtjes van leners en investeerders. Leuk om je daar te zien!

Heb je een vraag of opmerking? Wij zijn elke werkdag bereikbaar via 072 202 90 20.
Team GreenFund Holland.

Projecten

duurzaam ondernemen

Resultaten van onze projecten

Onze groene projecten hebben al veel opgeleverd voor ons klimaat. Er is al ruim 600 ton CO2 bespaard! Ter vergelijking: Voor 100 ton CO2-uitstoot moeten 50 bomen een jaar lang groeien!
Wil je ook bijdragen aan een groene, duurzame wereld? Kijk dan eens naar de mogelijkheden op onze website.

Hier zie je een overzichtje van de resultaten, die dagelijks groeien:

groen en duurzaam vakantieverblijf

Nieuw Leven Texel

Mooie berichten van Nieuw Leven Texel, de meest duurzame accommodatie in Europa:
“WOW. Na onze mooie Booking.com award nu een nog mooier resultaat: De beste van de regio in onze categorie én: volgens Zoover het beste vakantiehuis van de wadden in 2019! Dank aan natuurlijk alle gasten, maar ook ons hele team!”
Super dat we hebben mogen bijdragen aan de realisatie van dit geweldige vakantiepark met onze crowdfundingcampagne!

Ben je ook geïnteresseerd in de diensten van GreenFund Holland? Bel ons op 088 243 41 63 of kijk op onze website.

Nieuws

duurzaam sparen

Weet jij wat er met jouw geld gebeurt?

Zes Nederlandse banken investeren geld in bedrijven die wapens maken en deze leveren aan foute regimes. Als rekeninghouder heb je hier vaak weinig zicht op. Waar gaat jouw geld naartoe? En wat financier je dus, als rekeninghouder, met jouw geld?

Bij GreenFund Holland kiest de investeerder zelf het project waarin wordt geïnvesteerd.
De uitgekeerde rente bij onze crowdfunding is ook hoger dan bij een bank, mede omdat er minder kosten worden gemaakt voor gebouwen en personeel.
Daarbij hebben wij tot nu toe een uitbetalings-percentage van 100%. Dat betekent dat iedere investeerder zijn of haar rente en aflossing heeft ontvangen.

Meer informatie vind je op
https://greenfundholland.nl

informatie over duurzaamheid

Geslaagde borrel GreenFund Holland.

Museum BroekerVeiling was zaterdag 8 februari een prachtige locatie voor de borrel van GreenFund Holland.
Jaco Leijdekker opende de middag met een presentatie over de visie en projecten van GreenFund Holland. Er werd in beeld gebracht hoe de CO-2 uitstoot zich ontwikkelt en hoe GreenFund Holland een bijdrage levert om dit te beperken.
Linda Smit, eigenaresse van de EcoLodge Egmond, vertelde daarna over haar duurzame recreatiewoning, die zij mede dankzij onze crowdfunding campagne heeft kunnen realiseren. Een boeiend en interactief verhaal. Bedankt voor je mooie woorden, Linda!
Wouter van Assendelft, marketingmanager van het museum, vertelde over de duurzame maatregelen die het museum heeft kunnen treffen dankzij een geslaagde crowdfunding campagne. Wouter gaf ons een kleine rondleiding door het prachtige museum. Bedankt voor de gastvrijheid, Wouter!

Het was een inspirerende middag en we hebben veel mensen persoonlijk mogen spreken over hun visie op duurzaamheid en hun connectie met GreenFund Holland. Het is mooi om te zien dat er zo veel mensen zijn die samen met ons willen bijdragen aan een groene, duurzame wereld.

Voor meer foto’s en de presentatie van Jaco Leijdekker, ga je naar onze website.