GreenFund Holland duurzaam investeren

Nieuwsbrief mei 2020

duurzaam investeren

Beste lezer,
Langzaam maar zeker start onze maatschappij weer op. Voorzichtig gaan we in shifts naar ons werk, bezoeken we salons en brengen we onze kinderen naar school. We zijn nog niet terug bij ‘normaal’, zoals ons leven in januari was.
Maar misschien moeten we ook niet terug naar dit ‘normaal’.
Onze aarde heeft een adempauze gehad en deze heeft haar goed gedaan.
Gelukkig zien veel mensen de Corona-crisis als keerpunt voor het klimaat. Laten we samen doorpakken naar een duurzamere manier van leven.

Hier lees je alvast 7 ideeën waar we mee aan de slag kunnen gaan; 
https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/lees/artikelen/2020/7-ideeen-crisis-duurzaam-doorpakken.html

Zie je zelf ook mogelijkheden voor verduurzaming binnen je bedrijf of heb je vragen over onze projecten in deze periode? Bel of mail ons gerust. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar.
E-mail: info@greenfundholland.nl
Telefoon: 072 202 90 20

Projecten

groen sparen

Duurzaam op vakantie in Nederland

Op zoek naar een leuke en duurzame vakantiebestemming in eigen land? GreenFundHolland heeft enkele unieke vakantielocaties gecrowdfund. Nieuw Leven Texel (https://www.nieuwleventexel.nl/) en EcoLodge Egmond-Binnen (https://cutt.ly/gyWnWH7) zijn een voorbeeld van duurzame vakantiebestemmingen in eigen land. Wil jij weten hoe de crowdfundactie van deze twee locaties zijn gegaan en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? kijk dan op onze website of neem contact met ons op.

EcoLodge
EcoLodge Egmond is een volledig duurzame vakantiebestemming in Nederland. Mede dankzij de crowdfunding van GreenFund Holland is EcoLodge volledig duurzaam gebouwd. De EcoLodge ligt vlakbij bij duin en zee en biedt veel fiets- en wandelroutes in de natuur.

Nieuw leven Texel
Nieuw leven Texel is een van de duurzaamste vakantiebestemmingen in heel Europa. Het is een familiebedrijf dat zich volledig heeft gefocust op duurzaamheid. Mede dankzij een crowdfunding campagne van GreenFund Holland, konden zij hun receptie duurzaam bouwen en voorzieningen verduurzamen.
Texel is een super mooi waddeneiland. Je waant je in het buitenland, terwijl je niet ver hoeft te reizen. Duurzaamheid ten top!

Ben je benieuwd naar de bovenstaande projecten? Bezoek dan onze website

groen beleggen

Corona start van een groen bedrijfsleven?

Wij zijn blij met het feit dat veel mensen de corona crisis zien als keerpunt voor het klimaat. Laten we samenwerken en onze wereld groener maken.

In VPRO Tegenlicht werd er gekeken of Corona de start van een groen bedrijfsleven kan betekenen. Bekijk hier de hele aflevering: https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/lees/artikelen/2020/interview-marjan-minnesma.html

Wil je reageren op deze aflevering of wil je ons spreken over beleggen tijdens corona? We zijn iedere werkdag bereikbaar.
E-mail: info@greenfundholland.nl
Telefoon: 072 202 90 20

Nieuws

duurzaam sparen

Ruim 850 ton Co2 bespaard

Op onze website vind je een live overzicht van onze behaalde resultaten. Het zijn resultaten waar wij erg trots op zijn!
Zo hebben we al ruim 800 ton Co2 bespaard, dankzij vele mooie projecten.
Bekijk ons live dashboard via https://greenfundholland.nl/#resultaten.

Help je ons de wereld groener te maken?

duurzaam beleggen

Anima Sardà  op Sardinië opent haar deuren

Vorig jaar deden wij voor Anima Sardà, een duurzame Bed&Wine, een mooie crowdfundingscampagne.
We zijn zeer verheugd om te vernemen dat ze eindelijk haar deuren mag openen. En we wensen Jurgen en Marieke veel succes en plezier toe, onder de Italiaanse zon.
Wil je meer weten over deze romantische, duurzame vakantiebestemming? Neem dan een kijkje op https://www.animasarda-bedandwine.com/
Wil je meer weten over onze crowdfunding? Kijk dan op https://greenfundholland.nl