GreenFund Holland duurzaam investeren

Nieuwsbrief augustus 2019

Groen investeren

Beste lezer,
Wij presenteren je onze gloednieuw vormgegeven nieuwsbrief! Voor veel mensen nadert het einde van de zomervakantie. Iedereen begint terug te komen in zijn of haar ritme. Wij starten fris, met een nieuw uiterlijk voor onze nieuwsbrief. Wat vind je er van?
Er komt een aantal hele leuke projecten aan, waar wij je binnenkort meer over vertellen. We hebben er zin in!
Ook ons team is gegroeid. Sinds enkele weken richt Sacha Lakeman-Molenaar zich vooral op onze Sociale Media-kanalen, e-mails en bijvoorbeeld de nieuwe vormgeving van deze nieuwsbrief.

Projecten

Duurzaam investeren

Anima Sardà

Jürgen Lieftink en Marieke Legters starten Anima Sardà, een duurzame Bed & Wine op Sardinië.
Jurgen: ‘Sardinië heeft volop zon en wind. Dit kunnen we uitstekend gebruiken bij het zelfvoorzienend maken van Anima Sardà. Er komen zonnepanelen en -boilers en de beregening van de wijngaarden wordt gedaan met grondwater. Ons doel is om de belasting op het milieu in alle opzichten te verlagen. Op onze website kun je meer lezen over de maatregelen die we hiervoor treffen.’
Doe mee vanaf €100,-, ontvang 3,5% rente en leuke extra’s, zoals heerlijke wijn- en olijfoliearrangementen!
Kijk op GreenFund Holland voor meer informatie

Groen investeren

EcoLodge van Linda Smit

Wij zijn trots dat wij, samen met jullie, indirect hebben bijgedragen aan dit mooie project.
De EcoLodge wordt uitstekend beoordeeld en heeft een goede bezettingsgraad. Linda Smit, de eigenaresse, vertelt enthousiast: “De EcoLodge laat mooi zien hoe duurzaamheid samen kan gaan met comfort. De gasten voelen zich hier direct thuis.” Linda blijft de Lodge continu verbeteren, altijd gebruikmakend van duurzame materialen. Zo heeft zij Salie geplaatst, om onze bijen een handje te helpen.
Neem een kijkje op airbnb/ecolodge om te zien hoe mooi de EcoLodge er nu uit ziet en lees de positieve recensies.
Houd onze website in de gaten. Er komen een aantal hele mooie projecten aan!

Nieuws

Duurzaam investeren

Historisch lage spaarrente

Wie spaart bij ABN AMRO, ING of Rabobank, ontvangt slechts 0,03% rente. Bij banken als Triodos en Van Lanschot heeft de spaarrente zelfs de psychologische grens van 0% bereikt.
Deze historisch lage rente, zorgt er samen met de vermogensbelasting en de inflatie voor dat spaargeld jaarlijks minder waard wordt.
Om diezelfde reden worden investeren en beleggen steeds aantrekkelijker. Heb je een klein of wat groter bedrag beschikbaar en wil je dit laten groeien?
Bij onze projecten ontvang je een rente van 3,5% op je inleg. Wil je je laten adviseren? Of heb je vragen over investeren? Wij staan je graag te woord!