Anima Sardà – een kleinschalig, duurzaam bed & wine resort op Sardinië

In deze nieuwsbrief besteden we aandacht aan de crowdfunding campagne voor ons nieuwste project. Het betreft het bed & wine resort Anima Sardà op Sardinië. In 2020 wordt dit resort geopend.

Als deelnemer ontvang je 3,5% rente gedurende 5 jaar en mooie wijn- en olijfoliearrangementen bij inleg vanaf 500 euro.
Na het lezen van deze nieuwsbrief ben je vast net zo enthousiast als wij. Fijn als je (weer) mee wilt doen aan dit project!

Bed & wine, wat houdt dat in?

Anima Sardà biedt een unieke combinatie van Bed & Breakfast en wijn. Elke dag wordt de gasten een kwaliteitswijn geserveerd, met kleine hapjes. Eigenaar Jurgen Lieftink is gespecialiseerd in Italiaanse wijnen en importeert deze ook naar Nederland. De wijnen komen van biodynamische wijnmakers. Jurgen is er zeer enthousiast over: “Dit zijn de beste wijnen. Onze gasten zullen enorm genieten van deze kwaliteitswijnen terwijl ze ontspannen in onze eigen wijngaard.”

De B&B herbergt 4 luxe kamers-en-suite en een vrijstaande cassetta di Regina met 2 slaapkamers, een luxe badkamer en een keuken. Er is een prachtig uitzicht op de wijngaarden, olijfbomen, heuvels en zee. Verder heeft het resort een eigen wijngaard waar je helemaal tot rust kunt komen. Neem alvast een kijkje op https://www.animasarda-bedandwine.nl/.

Duurzaam

Anima Sardà streeft naar 0 op de meter. Dit doet zij door oa gebruik te maken van lokale producten, natuurlijke materialen en een eigen energievoorziening.

Sardinië heeft volop zon en wind. Dit komt uitstekend van pas bij het zelfvoorzienend maken van Anima Sardà. Er komen zonnepanelen en -boilers, de beregening van de wijngaarden wordt gedaan met grondwater en het water wordt zo veel mogelijk gerecycled, bijvoorbeeld voor de douche en de toiletten. Het doel is om de belasting op het milieu in alle opzichten te verlagen. Op de website kun je meer lezen over de maatregelen die hiervoor getroffen worden.

De eigenaren

Jurgen Lieftink en Marieke Legters zijn beiden ervaren ondernemers. Jurgen runt een succesvolle makelaardij in Zelhem (www.lieftinkmakelaars.nl). Daarnaast is hij importeur van exclusieve Italiaanse wijnen en olijfolie (www.masservino.nl). Marieke is professioneel fotograaf (www.evistofotografie.com).
Al jarenlang hebben ze een droom: “een bed & wine op Sardinië voor de ultieme Italië-beleving! Al het goede dat Italië te bieden heeft komt hier samen; rust, ruimte, natuur, heerlijk eten en natuurlijk de mooiste wijnen!”

Sardinië

Sardinië behoort tot de blauwe zones op onze aarde. Dit zijn vijf plaatsen op de wereld waar mensen langer en gezonder leven dan elders. Mensen worden daar gemiddeld 90 of zelfs 100 jaar in goede gezondheid en zonder medicijnen of ongemakken.
Het eiland is prima te bereiken, zowel met het vliegtuig als met de boot.

Mee doen?!

Mee doen aan de crowdfundingcampagne?!
Anima Sardà heeft een goede kredietscore, er zijn voldoende zekerheden gesteld. Zo hebben Jurgen en Marieke een groot deel uit eigen middelen gefinancierd. Daarnaast heeft Jurgen een goedlopende makelaardij in Nederland. De lening wordt dan ook verstrekt aan de makelaardij.
Naast een rente van 3,5% voor 5 jaar (elk jaar ontvang je rente en aflossing) ontvang je mooie wijn- en olijfoliearrangementen thuis! En natuurlijk niet onbelangrijk: je geld wordt gebruikt voor een duurzaam project, hoe mooi is dat?!
Kijk op https://greenfundholland.nl/#projecten, klik op “Ik doe mee” en registreer je indien je nog niet eerder hebt mee gedaan. Of bel 06-43870777, dan helpen we je graag verder!