Nieuwsbrief juni

Nieuw project: Anima Sarda

Een interessante rente ontvangen en investeren in een duurzame bestemming? GreenFund Holland heeft weer een mooi project waar je vanaf 100 euro aan kunt mee doen!
Anima Sarda wordt een duurzaam Bed&Wine resort op Sardinië, opgezet door Jurgen Lieftink en Marijke Legters. Zij zijn ervaren ondernemers met oa een succesvolle makelaardij in Zelhem (Gelderland). Hun passie voor wijnen en voor Sardinië bracht hen op het idee om een Bed&Wine resort te starten op één van de mooiste eilanden van Italië. Zie Anima Sarda om alvast een indruk te krijgen hoe dit resort eruit gaat zien.
Ook dit project heeft een goede kredietwaardigheid! Verder ontvang je 3,5% rente gedurende 5 jaar en mooie wijn- en olijfoliearrangementen als extra’s. Kijk op GreenFund Holland. Mocht je vragen hebben, bel of mail ons!

Wat maakt GreenFund Holland uniek?

Deze vraag krijgen we nog wel eens van klanten of andere geïnteresseerden. Waarom zou je kiezen voor GreenFund Holland? We zetten graag een aantal feiten op een rijtje:

Meer zekerheid dan bij andere crowdfunding platforms
We kiezen voor projecten met een grote mate van zekerheid: ondernemers met jarenlange ervaring en voldoende zekerheden zorgen voor een betrouwbare investering. Mocht een project toch onverhoopt de lening niet kunnen terugbetalen aan zijn investeerders dan heeft GreenFund Holland een garantiekapitaal achter de hand. Dit garantiekapitaal ziet er als volgt uit:

Alleen duurzame projecten
We kiezen alleen voor projecten die bijdragen aan een beter klimaat of sociale omgeving. We hebben de overtuiging dat we met elkaar de wereld een beetje mooier kunnen maken door samen duurzame projecten te realiseren.

Persoonlijke begeleiding
Onze klanten waarderen onze persoonlijke benadering. Gedurende een crowdfunding campagne houden we nauw contact met het project.

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden is inmiddels een bekend fenomeen. De Tesla’s zoeven ons geruisloos voorbij op de snelweg. Maar ook andere merken weten de elektrische aandrijflijn te vinden. Denk aan de recente introductie van Jaguar, Mercedes en Audi.

Veel taxichauffeurs stappen over op elektrisch en halen met gemak de 300.000 km stand. Laadpalen in parkeergarages, langs de snelweg en openbare parkeerterreinen, het is inmiddels een bekend straatbeeld.

GreenFund Holland helpt ondernemers graag met de financiering van een elektrische auto. Neem vrijblijvend contact met ons op via jaco@greenfundholland.nl of bel 06-43870777.

GreenFund Holland

GreenFund Holland BV, Bakkersweg 10, 1852 EE Heiloo, Netherlands