CiroPack mooi voorbeeld!

CiRoPack is één van de mooie voorbeelden van bedrijven die energieneutraal werken. Het bedrijf uit Heiloo dat gespecialiseerd is in verpakkingsmaterialen, heeft twee jaar geleden een crowdfundingcampagne voor zonnepanelen via GreenFund Holland gedaan. Via Solarfox is live de opbrengst van het zonnedak te volgen. Sinds oktober 2018 verwarmt CiRoPack de ruimte met infrarood panelen. Daarmee is CiRoPack volledig van het gas af!

Duurzaamheid

Elke dag lezen we het terug op de nieuwssites, in de kranten en zien we het op het journaal: de noodklok voor het klimaat wordt geluid. Biodiversiteit neemt af, de aarde warmt sneller op dan verwacht, de zeespiegel stijgt. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat we het tij keren!

GreenFund Holland doet dit door alleen projecten te crowdfunden met een duurzaam karakter: zonnepanelen op het dak van een bedrijf of school, een ecolodge, warmtepompen voor een vakantiepark en zo zijn er nog meer voorbeelden die terug te vinden zijn op onze website. Je ontvangt een aantrekkelijke rente en hebt meer zekerheid dan bij een ‘gewoon’ crowdfunding platform vanwege onze acceptatiecriteria. Daarnaast houden we een garantiekapitaal achter de hand. Zo beschermen we niet alleen het klimaat maar ook degene die z’n geld inlegt. Samen maken we de wereld beter.

Tevreden klant

Ron Karels, directeur:

“Museum BroekerVeiling, het icoon van Langedijk, is al ruim 40 jaar één van de toeristische topattracties in de regio. In 2009 opende het museum de prachtige nieuwe entree. Door de financiering daarvan konden wij bij de bank geen nieuwe lening krijgen om te investeren in led-verlichting en zonnepanelen. GreenFund Holland hielp ons wel. Binnen een week hadden we het geld bij elkaar om ons museum te verduurzamen. De crowd betalen we binnen 5 jaar terug met de opbrengst van de zonnepanelen. En na die 5 jaar hebben we geen energiekosten meer! Win-win voor alle partijen!”