Duurzame Crowdfunding

Crowdfunding zonnepanelen voor CiRoPack

Rob van der Wal van CiRoPack wil graag investeren in zonnepanelen via crowdfunding. Hiermee gaat hij 100% van zijn verbruik zelf opwekken. Tevens gaat hij elektriciteit terugleveren aan het net!

Rob is zich bewust van zijn verantwoordelijkheid tegenover mens, maatschappij en milieu. Niet alleen in het recyclen van materialen, het scheiden van afval en het bewust omgaan met energie, maar in de hele bedrijfsvoering. Bij CiRoPack verplaatsen medewerkers zich uitsluitend in elektrische auto’s. CiRoPack produceert met elektrische machines. Het bedrijf werkt met de nieuwste technieken om het milieu zo min mogelijk te belasten. Met de zonnepanelen maakt Rob opnieuw een grote stap.

Ook jij kan een grote stap zetten, door deel te nemen aan de crowdfunding campagne bij GreenFund Holland.

Doe mee en ontvang 2,2% rente per jaar en natuurlijk de jaarlijkse aflossing.