De energiecrisis houdt de gemoederen aardig bezig. Ook op Prinsjesdag was er ruim aandacht voor en gelukkig wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de lasten zo eerlijk mogelijk worden verdeeld.
Tegelijk mag er wat ons betreft meer ingezet worden op verduurzaming! Zonnepanelen, warmtepomp, groene energie, kansen te over om geld te besparen en belangrijker: maatregelen te treffen om klimaatverandering te vertragen.

Projecten

Gulpener, vervolg

Wil je ook weer mee doen met het project Gulpener Groeifonds? We weten dat velen staan te popelen om hun geld groen te investeren in de duurzame brouwer. Ons eerste project was binnen 1 dag vol, dus snelheid is geboden wanneer we het volgende project live zetten. De verwachting is dat in november het volgende crowdfundingproject met Gulpener start. Ben je vaste investeerder? Je krijgt dan als eerste via e-mail bericht.

Nieuwe projecten op komst

Het klimaatbewustzijn groeit. Wij merken dat in onze directe omgeving maar ook in het aantal projecten en bedrijven dat bij ons aanklopt.
We zijn vrij kritisch en nemen alleen projecten aan die een goede kredietscore halen.
Op deze manier zorgen we voor meer zekerheid voor onze investeerders.
We hebben twee nieuwe projecten in voorbereiding die betrekking hebben op duurzaam bouwen en energieneutraal recreëren. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor de komende projecten!

Nieuws

Dille & Kamille sluit op Black Friday

Dille & Kamille heeft dit jaar wel een hele bijzondere Black Friday-actie. De kruideniersketen sluit onder de noemer ‘Green Friday’ geheel de deuren en roept op tot ‘consuminderen’. Ook de webshop gaat 25 november een dagje dicht.

Om nog meer impact te maken, roept de winkelketen andere retailers op om hetzelfde te doen. Medewerkers van Dille & Kamille doen op 25 november vrijwilligerswerk in en voor de natuur.

Crowdfunding uitgelegd

Wil je weten hoe crowdfunding via GreenFund Holland werkt?
Of heb je wellicht behoefte aan beeldmateriaal om het verder in je netwerk te delen?
Een aantal jaren geleden hebben we dit filmpje gemaakt, een filmpje dat nog altijd actueel is.
Superfijn wanneer je ons verhaal verder deelt.

Dit kan natuurlijk ook door deze nieuwsbrief verder te verspreiden en/of ons te volgen op LinkedIn.
Samen maken we de wereld weer wat groener!