We starten het nieuwe jaar goed met een uniek project op Texel BijMokbaai. Lees er alles over in deze nieuwsbrief en wees er snel bij. Op moment van schrijven is het project al voor 69% volgestort.
Verder delen we graag een interessant artikel met je en staan we stil bij onze missie.

In deze nieuwsbrief ook ander positief klimaatnieuws.
Heb je vragen of wellicht een leuk idee?! We spreken je graag! Bel 072 202 90 20

Nieuws

Nieuwe investeringskans BijMokbaai

Op Texel verrijst een prachtig nieuw duurzaam recreatieconcept: BijMokbaai, genoemd naar de naastgelegen baai.
Ondernemer Bart Ooijevaar is getroffen door de klimaatverandering. Dit heeft hem geïnspireerd om zich te richten op duurzame en circulaire recreatie. Hij heeft een aantrekkelijk perceel van Natuurmonumenten kunnen overnemen. Samen met zijn partner Nienke de Boer ontwikkelt hij deze plek verder. Op bijgaande foto zie je het unieke concept: een recreatieruimte dat opgaat in het duinlandschap. Het geheel biedt plaats aan 20  gasten.

Het project BijMokbaai krijgt de hoogste creditscore. Je ontvangt 4% rente per jaar op je inleg, gedurende 5 jaar. Na 5 jaar ontvang je jouw inleg terug.
Vanaf 1000 euro ontvang je aantrekkelijke extra’s.

Klimaatnieuws

Een interessant artikel dat we graag delen: steeds meer bestuurders worden klimaatactivist.  En zij laten zich daarbij inspireren door hun kinderen.

Oud-Unilever CEO Paul Polman heeft een sociale beweging opgericht waarmee hij ceo’s dapper genoeg wil maken om verandering in gang te zetten. Kees Kruythoff, ook oud-Unilever, is een levensmiddelenreus begonnen voor plantaardige voeding: Livekindly Collective. Corien Wortmann van pensioenmaatschappij ABP schrapte vorig jaar Shell als fonds uit de beleggingsportefeuille.

Dat komt door hun kinderen. ‘Pap, wat doe jij voor de wereld?’
Om het systeem te veranderen heb je activisten nodig die het systeem kennen, niet alleen van buiten maar ook van binnen.
Lees het hele artikel in bijgaande link:
https://fd.nl/bedrijfsleven/1422820/het-jaar-dat-de-elite-geitenwollen-sokken-aantrok-kqa2ca0qteG1

Referenties

Een greep uit recent ontvangen reviews:
– ‘GreenFund Holland is persoonlijk. Korte lijnen en fijn meedenken met de klant. Ik beveel dit platform aan’         (een lener die een campagne heeft gedaan)
– ‘Duidelijke communicatie, ze komen afspraken na. Mijn geld komt op een goede en veilige plek terecht.’         (van een investeerder)
– ‘Keep up the good work! Ik doe weer graag mee aan jullie nieuwe project’    (van een investeerder)

Onze Missie

GreenFund Holland volgt een aantal klimaatwetenschappers op de voet. De alarmerende berichten sterken ons om vol energie te werken aan ons duurzame crowdfunding platform.
We need to act now!

Het is onze missie om samen met jou een belangrijke bijdrage te leveren aan het verduurzamen van de samenleving. Dit doen we door uitsluitend duurzame projecten te crowdfunden. Daar tegenover staat een interessante groene rente voor de investeerders.