GreenFund Holland duurzaam investeren

Nieuwsbrief augustus 2020

nieuwe investeringskans

Opnieuw goed nieuws!

We hebben een nieuw, duurzaam project waar je vanaf €100 aan kunt deelnemen.

Alfa Service Group is specialist in duurzame coatings en heeft aanbestedingen voor de gemeente Amsterdam en het Spoorwegonderhoud gewonnen. Zij hebben financiering nodig voor de uitbreiding van hun bedrijfslocatie. Ook dit project van GreenFund Holland kenmerkt zich weer door een grote mate van zekerheid en een aantrekkelijke rente: 4%. We vertellen je er in deze nieuwsbrief graag meer over.

Naast alarmerende berichten als gevolg van de klimaatverandering is er gelukkig ook positief nieuws: meer dan een miljoen huishoudens maakt inmiddels gebruik van zonnepanelen.

Samen maken we de wereld groener. Help je ook mee? Stuur deze nieuwsbrief door naar een vriend en fijn wanneer je mee doet met ons nieuwste project!

E-mail: info@greenfundholland.nl

Telefoon: 072 202 90 20

Projecten

Nieuw duurzaam project

Een duurzame coating waarmee objecten gegarandeerd een 10-15 jaar langere levensduur hebben!
Alfa Service Group levert coatings voor natte waterbouw, spoorwegen, kassenbouw en voedselindustrie. Grote opdrachten bij de gemeente Amsterdam en ETS (spoorwegonderhoud) zijn binnen gehaald. Voor alleen al Amsterdam betreft dit minimaal 4 miljoen euro voor de komende 3 jaar. Hiermee heeft ook dit project een grote mate van zekerheid!

Dennis Felderhoff en Chantal Rappoldt zijn eigenaar van Alfa Service Group en zoeken nu financiering voor de uitbreiding van hun bedrijfslocatie. Ze vertellen enthousiast:
“Het bijzondere van deze coatings is dat ze onderwater aangebracht kunnen worden en niet belastend zijn voor het milieu. We zijn er trots op om dit innovatieve product op de markt te brengen en we groeien nu enorm hard.”
Wil je meer weten over Alfa Service Group, neem een kijkje op hun website alfaservicegroup.nl Of doe direct mee: greenfundholland.nl.

Museum Broekerveiling

Tijdens Corona heeft het museum niet stil gezeten. Museum Broekerveiling ging in maart vrijwel direct online: via vlogs, tuintips en de mogelijkheid om taarten te bestellen bleven klanten en andere geïnteresseerden betrokken bij het wel en wee van het museum. Eind april werden er alweer bootjes verhuurd en tegenwoordig kan je zelfs suppen!

Vanaf 1 juni is het museum gelukkig weer open, volledig Corona proof, wel even van tevoren reserveren.
De crowdfundingcampagne die GreenFund Holland vorig jaar verzorgde was een groot succes! Wellicht komt er in de toekomst nog meer moois aan.

Ken jij een museum dat wil verduurzamen, neem dan contact met ons op!
Bel 072 202 90 20 of mail naar info@greenfundholland.nl. We staan je graag te woord.

Nieuws

Zal de ijsbeer helemaal verdwijnen?

De omvang van het zeeijs in het Noordpoolgebied behaalde een laagterecord in de maand juli.
Hierdoor staat de ijsberen-populatie zwaar onder druk.
Omdat er steeds meer van hun leefgebied wegsmelt, trekken volwassen ijsberen naar het vasteland, op zoek naar voedsel.

We weten dat als de concentraties broeikasgassen blijven stijgen, we steeds minder zeeijs overhouden, totdat ijsberen uiteindelijk uitsterven.

Wil jij ook meewerken aan een duurzame toekomst?
Ken of ben je iemand die zijn activiteiten (verder) wil verduurzamen? 🌱
Wij bieden advies en financiering!
Neem contact met ons op via e-mail: info@greenfundholland.nl of telefoon: 072 202 90 20.

Meer informatie vind je op greenfundholland.nl

1 miljoen woningen met zonnepanelen

Verontrustende berichten volop in de media: bosbranden, verdwijnen van gletsjers.
Gelukkig zijn er ook positieve ontwikkelingen: ruim 30 jaar nadat het eerste huis in Nederland zonnepanelen kreeg zijn er nu een miljoen woningen die energie opwekken met behulp van zonnepanelen op dak of gevel.

De investering in zonnepanelen is tegenwoordig binnen 7 jaar terugverdiend. Je merkt het direct aan een fors lagere energierekening en de panelen gaan zeker 20 jaar mee. De verkoop van de panelen gaat dan ook als een trein.

Ken of ben je een bedrijf dat zonnepanelen goed kan gebruiken, neem dan contact met ons op. We hebben al diverse projecten gecrowdfund waarbij geïnvesteerd is in zonnepanelen. We hebben er goede ervaringen mee! Bel 072 202 90 20 of stuur een e-mail naar info@greenfundholland.nl.