Geslaagde borrel GreenFund Holland

Museum BroekerVeiling was zaterdag 8 februari een prachtige locatie voor de borrel van GreenFund Holland.

Jaco Leijdekker opende de middag met een presentatie over de visie en projecten van GreenFund Holland. Er werd goed in beeld gebracht hoe de CO-2 uitstoot zich ontwikkelt en hoe GreenFund Holland een bijdrage levert om dit te beperken.

Linda Smit, eigenaresse van de EcoLodge Egmond, vertelde daarna over haar duurzame recreatiewoning, die zij mede dankzij onze crowdfunding campagne heeft kunnen realiseren. Een boeiend en interactief verhaal. Bedankt voor je mooie woorden, Linda!

Wouter van Assendelft, marketingmanager van het museum vertelde over de duurzame maatregelen die het museum heeft kunnen treffen dankzij een geslaagde crowdfunding campagne. Wouter gaf ons een kleine rondleiding door het prachtige museum. Bedankt voor de gastvrijheid, Wouter!


Het was een inspirerende middag en we hebben veel mensen persoonlijk mogen spreken over hun visie op duurzaamheid en hun connectie met GreenFund Holland. Het is mooi om te zien dat er zo veel mensen zijn die samen met ons willen bijdragen aan een groene, duurzame wereld.

Hier kun je de presentatie van Jaco Leijdekker bekijken.