Rendement op je spaargeld en een bijdrage leveren aan de maatschappij en ons klimaat. Op een veilige en heldere manier. Dat is GreenFund Holland. Jij kiest zelf aan welke duurzame campagne bij jou in de buurt jij deelneemt. Via MijnGreenFund volg jij wat wij samen hebben bereikt.

Hoe werkt het?

Rendement voor jou én jouw omgeving

Deelnemen via GreenFund Holland is eenvoudig. Je kiest een duurzaam project waaraan je wilt meedoen. Zodra het doelbedrag is gehaald, vind je in MijnGreenFund de overeenkomst en alle informatie over rente en aflossing. Als het doelbedrag niet gehaald is, wordt jouw deelname terug gestort. Zonder kosten.

In MijnGreenFund zie je jouw deelnames en hoeveel rente dit oplevert. Ook in bespaarde CO2-uitstoot, duurzaam opgewekte energie of besparing van afval.

Met klimaatsparen ontvang je dubbel rendement

 • Je ontvangt een aantrekkelijke rente
 • Veilig en betrouwbaar met een garantiestelsel tot 10%
 • Je doet lokaal mee voor een school, sportvereniging of bedrijf
 • Je doet mee aan duurzame projecten waarbij iedereen verdient

Veilig meedoen bij GreenFund Holland

GreenFund Holland vindt het belangrijk om een betrouwbare partner voor onze deelnemers en leners te zijn.

 • Wij spannen ons tot het uiterste in om de aflossing van een lening te waarborgen. Dit doen wij door een goede financiële analyse, zekerheden vanuit het project en met een garantiekapitaal van maximaal 10% van de uitstaande leningen.
 • Wij bemiddelen alleen voor organisaties die minimaal 3 jaar bestaan en een stabiele omzet kennen.
 • Voor onze activiteiten is een vergunning verleend door de Autoriteit Financiële Markten.
 • Wij adviseren je om met een verantwoord deel van je vermogen deel te nemen aan onze campagnes. Tevens adviseren we je, jouw deelnames te spreiden over meerdere projecten.

Voorwaarden

Mijn Greenfund accountGratis
Deelnemenvanaf 100 euro
InschrijvenGratis
ContractkostenGeen

Veel gestelde vragen (deelnemen)

 • Welke zekerheden biedt GreenFund Holland?

  Alle geldstromen lopen via de rekening van Stichting Betalingen GreenFund Holland en zijn hiermee afgescheiden van het bedrijf waarin de exploitatie gevoerd wordt. Dit betekent dat altijd de aflossing en rentes geborgd zijn.

 • Aan welke regelgeving dient GreenFund Holland te voldoen?

  Wij hebben een vergunning van de AFM. Daarnaast houdt GreenFund Holland altijd minimaal 10% kapitaal aan. Dit garantiefonds van GreenFund Holland is gefinancieerd door vermogende particulieren. Allen met een duurzaam hart, gemotiveerd in het streven om een goed financieel alternatief te bieden. GreenFund Holland bemiddelt alleen in leningen van organisaties die minimaal 3 jaar bestaan. Daarnaast komen uitsluitend aanvragen voor een lening voor bewezen technologie in aanmerking.

 • Een duurzaamheidsinitiatief waaraan ik wil deelnemen krijgt een creditscore. Wat houdt dat in?

  De GreenFund Creditscore bestaat uit een Credit report van Creditsave met een schaal van 1-100; hoe hoger de score hoe veiliger om een lening te verstrekken. Onze eigen Creditscore kent een schaal van A – D en is afgestemd op het type organisatie. Een bedrijf wordt anders beoordeeld dan een school. A is het hoogst haalbaar en geniet de voorkeur. Bij lagere scores betaalt de organisatie een rente opslag. De combinatie van beide scores leidt tot het plaatsingsbesluit en ons advies aan jou.

 • Waarom dien ik de investeerderstoets in te vullen?

  De wet verplicht ons om te toetsen of je niet een te groot deel van je vermogen belegt. De overheid legt ons die zorgplicht op. Het enige doel van de toets is om dit vast te stellen en jou als consument te beschermen tegen onverantwoord grote uitgaven. Deze gegevens worden niet gedeeld met enig externe partij.