GreenFund Holland duurzaam investeren

Nieuwsbrief november 2019

klimaatverandering tegengaan

Beste lezer,
Klimaatdoelen worden niet gehaald en extreem weer in Zuid-Europa. Nieuws waar je niet vrolijk van wordt. Toch kan je zelf met een geringe inspanning een positieve bijdrage leveren aan het milieu. Lees onze tips in deze nieuwsbrief. Ook vind je een interessant artikel van de Amerikaanse denker Jed Emerson. En natuurlijk praten we je bij over de laatste projecten!

Projecten

care less duurzaam product

Mooie investeringskans!

Care Less – Glass Protect is een duurzaam middel dat op glazen oppervlakten wordt aangebracht die beschermd moeten worden tijdens de bouw of renovatie. Hierdoor kan veel raamwerk bespaard blijven. Dit is niet alleen economisch, maar ook nog eens enorm duurzaam, vanwege de vermindering in bouwafval en aanschaf van nieuwe bouwmaterialen.
Om te voldoen aan de grote vraag vanuit de markt willen de mannen van Care Less graag een eigen meng-vulmachine en labeler aanschaffen.
Jij kunt ze hierbij helpen! Ontvang wel 4% rente op je inleg.
Wees er op tijd bij! Lees meer en/of doe mee via onze website.

duurzaam ondernemen

Drie keer goed nieuws voor ORFI Food Ingredients


  • De campagne is deze maand succesvol afgesloten! Rien Vervoort kan hierdoor verder met zijn unieke paneermeel, op basis van groenteresten.
  • Het duurzame groente paneermeel gaat verwerkt worden in vleesproducten waardoor er aanzienlijk minder vlees nodig is. Vanaf week 7 liggen deze producten in de schappen van Albert Heijn!
  • Rien is enthousiast over onze dienstverlening: “het contact gedurende de campagne heb ik als zeer prettig ervaren! Jullie waren altijd positief, opbouwend en dachten goed mee.” Fijn Rien, daar doen we het voor!
    Ken je een bedrijf of ondernemer met duurzame investeringsplannen? Laat het ons weten via 072-2029020 of mail info@greenfundholland.nl. We kijken graag wat we kunnen betekenen!

Nieuws

groen sparen

‘Geld is er niet om meer geld te creëren.’

Iedereen kan met zijn geld iets doen om ongelijkheid en klimaatverandering tegen te gaan, meent de Amerikaanse denker Jed Emerson. “De grenzen van het moderne kapitalisme zijn bereikt.”
Dit is te lezen in een zeer interessant artikel over het doel van kapitaal.
Bij GreenFund Holland beleg je je geld duurzaam. Voor meer informatie ga je naar onze website.

Bron artikel: https://www.nrc.nl/nieuws/2019/10/04/geld-is-er-niet-om-meer-geld-te-creeren-a3975696

duurzaam ondernemen

Welke bijdrage kun je zelf leveren?

Tips voor verduurzaming:

  • Led verlichting is er tegenwoordig in alle soorten, maten en lichtsterktes. Het verbruikt 80% minder energie!
  • Spouwmuurisolatie verdient zichzelf in 2-3 jaar terug. Het zorgt tevens voor een comfortabel huis.
  • Koop meer tweedehands
  • Reis eens wat vaker met het OV
  • Investeer het geld dat je bespaart in een project van GreenFund Holland. We hebben weer een mooi project waar je aan kunt mee doen!