Ondernemers snakken naar meer informatie over verduurzamen

Nieuwsitem van de NOS:
” Veel Nederlandse ondernemers zeggen graag hun steentje bij te dragen aan het verduurzamen van de economie. In de praktijk blijkt het lastig. Vooral kleinere ondernemers hebben behoefte aan meer informatie over het verduurzamen van hun bedrijf. Dat blijkt uit een enquête die de Kamer van Koophandel heeft gehouden.”

Als ondernemer heb je het druk met je dagelijkse business en ontbreekt de tijd om goed uit te zoeken hoe het zit met subsidies en welke mogelijkheden er zijn om je pand te verduurzamen.

GreenFund Holland kan de ondernemer hier prima bij helpen!
Ken jij een ondernemer die zijn pand wil verduurzamen maar niet weet waar hij moet beginnen? Laat het ons weten via 06-43870777 of stuur een email naar jaco@greenfundholland.nl.
Samen maken we de wereld groener!

Crowdfunding voor Villapark Nieuw Leven Texel geslaagd!

In januari is de crowdfunding campagne voor Nieuw Leven Texel succesvol afgesloten. Er is ruim 160.000 euro via de crowd opgehaald. Eigenaren Martijn en Hendina reageren enthousiast: “We zijn heel blij met het behaalde resultaat! We kunnen nu verder met onze plannen.”
GreenFund Holland is blij te hebben mogen meewerken aan dit concept. Nieuw Leven Texel heeft een primeur op Europees niveau, namelijk het eerste project dat Off-Grid is, dus onafhankelijk van het energie netwerk.
De eerste investeerders hebben al genoten van hun weekend met korting.

Kijk op www.nieuwleventexel.nl voor meer informatie over dit prachtige villapark.