Onze missie

Samen bijdragen aan een duurzame samenleving…

Wij willen samen met jou een belangrijke bijdrage leveren aan het verduurzamen van de samenleving. Dat doen we door duurzame projecten mogelijk te maken. Je kunt hierbij denken aan zonnepanelen, LED, aardwarmte, infrarood verwarming maar ook aan composteermachines.

Het bij elkaar brengen van vraag en aanbod…

Wij brengen vraag en aanbod van geld bij elkaar op een duidelijke en veilige manier. Daarmee zijn wij een goede aanvulling op de huidige financiële sector. Alle betrokken partijen hebben eerlijke voorwaarden en redelijke rentepercentages. Zeker in het licht van de huidige spaarrentes.

Schooldirecteur JvR school Heiloo, Marije Peters: “Zelf energie opwekken is een actueel onderwerp en daar wilden we graag aan meedoen, samen met onze school in Hilversum”.

Wat drijft ons?

GreenFund Holland wordt gedreven door de wens om de leefomgeving voor ons allemaal te verbeteren en de opbrengsten daarvan ten goede te laten komen aan iedere deelnemer. Wij zijn er van overtuigd dat we dit met elkaar kunnen realiseren door duurzame projecten te financieren en realiseren.

Ons team

Jaco Leijdekker

Jaco Leijdekker

Dagelijks bestuurder

Hoe komt het dat scholen, sportverenigingen en zorginstellingen, maar ook bedrijven zo weinig investeren in duurzaamheid? Oorzaken zijn vaak het gebrek aan geld en de tijd die het kost om alles uit te zoeken. Door lokaal spaargeld op te halen kan een organisatie wel verduurzamen. Met onze partners, die we desgewenst in contact brengen met de betreffende organisatie, weten we zeker dat het juiste wordt gedaan en er niet teveel betaald wordt.

Louise Rijnierse

Louise Rijnierse

Communicatie en marketing adviseur

Het mogelijk maken van verduurzaming via crowdfunding, een uniek concept waar ik graag mijn steentje aan bijdraag. GreenFund Holland is daarnaast een bedrijf met een groen en goed hart, daar voel ik me helemaal thuis. Ik help graag mee om dit mooie initiatief verder op de kaart te zetten. Mijn uitgebreide kennis in het bedrijfsleven en onderwijs komt me daarbij uitstekend van pas.

Hettie Whittaker

Hettie Whittaker

administratief medewerkster

Raad van Advies & Ambassadeurs

Annemarie Bor

Annemarie Bor

Raad van advies

Als procesmanager van duurzame transities, zet Anne-Marie zich via haar bedrijf AMBOR creatie in voor en met partijen die samen groene groei willen versnellen.

"Klimaatverandering, verlies van biodiversiteit, uitputting en vervuiling. De uitdagingen waar we voor staan vragen om een andere manier van samenwerken, en een andere manier van financieren.
GreenFund Holland is zo’n andere manier. Het faciliteert spaarders om duurzaam rendement te ontvangen en het verbindt mensen lokaal om samen stappen te zetten voor het behoud van de kwetsbare planeet waarop wij leven."

Eric Brandt

Eric Brandt

Raad van advies
dr. Carla Coenders

dr. Carla Coenders

Ambassadeur

Carla Coenders is een gepromoveerd gedragspsycholoog. Zij heeft veel ervaring in bestuursfuncties, politiek en de gezondheidszorg.

"Toen Jaco mij voor het eerst vertelde over zijn ideeën over duurzame financiering sprak mij dat meteen enorm aan. Mensen die deelnemen aan duurzame projecten weten precies wat er met hun geld gebeurt en lopen minder risico. De garantiestellers functioneren als katalysator. Zij trekken de deelnemers over de streep hun geld duurzaam in te zetten. Een mooi voorbeeld van een samenwerking tussen het grote en het kleine geld."

Ton van Dril

Ton van Dril

Ambassadeur

Financiering van kleinschalige duurzame projecten is lastig. Dat hoor ik vaak als adviseur van de borgingscommissie van het SER-energieakkoord voor duurzame groei. Banken vinden deze projecten te kleinschalig en ingewikkeld. Daarom is voor leningen de deur vaak gesloten of worden er hoge rentes gevraagd.
Op de markt is ruimte voor een kleinschalige aanpak, gebruikmakend van sociale netwerken. GreenFund Holland springt in dat gat. Door de combinatie van financiële, technische en sociale expertise, met korte lijnen en lage overhead, kan de uitleenrente omlaag. Daardoor komt die noodzakelijke verduurzaming steeds meer in de buurt!

Vacatures

Verkoop adviseur

Meer en meer bedrijven en organisaties weten ons te vinden. Daarom willen we graag in contact komen met verkoop adviseurs met een duurzaam hart en commerciële ervaring. Ben jij die persoon die begaan is met onze planeet en mee kan denken met onze klant?
Bel dan rechtstreeks met 088 – 311 33 11 of stuur een bericht naar jaco@greenfundholland.nl.

Stagiair(e) Media & Communicatie

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een energieke, betrokken en pragmatische Media & Communicatie Stagiair. Als Media & Communicatie stagiair bedenk, plan, onderbouw en presenteer je geïntegreerde on- en offline mediacampagnes voor ons. Je hebt uitgebreide kennis van alle mediumtypen en een mening over de ontwikkelingen in de markt.

Herken je jezelf in dit profiel en denk je binnen korte tijd toegevoegde waarde te kunnen leveren aan GreenFund Holland?

Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons voor een afspraak!